Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Bezoek Het Hart Van De Europese Democratie Het Europees Parlement

Bezoek het hart van de Europese democratie: het Europees Parlement

Het Parlamentarium: een meeslepende ervaring in Brussel

Stap binnen in de wereld van de Europese Unie

Het Europees Parlement verwelkomt bezoekers van alle leeftijden en achtergronden in zijn indrukwekkende bezoekerscentrum in Brussel, het Parlamentarium. Dit interactieve museum biedt een fascinerende blik achter de schermen van de enige rechtstreeks door Europese burgers gekozen instelling.

Ontdek de rol van het parlement

In het Parlamentarium kun je ontdekken hoe het Europees Parlement wetten maakt, toezicht houdt op de Europese Commissie en de Europese Unie vormgeeft. De tentoonstellingen brengen de geschiedenis, de organisatie en de werking van het parlement tot leven.

Beleef een unieke 360°-ervaring

Een van de hoogtepunten van het bezoek is de 360°-bioscoop, waar je een meeslepende film kunt bekijken over de rol van het Europees Parlement in het dagelijks leven van Europese burgers. De indrukwekkende beelden en het meeslepende geluid laten je Europa vanuit een heel nieuw perspectief zien.

Treed in de voetsporen van parlementsleden

Als je geluk hebt, kun je tijdens je bezoek parlementsleden ontmoeten en hun perspectieven op de Europese Unie horen. Deze unieke kans biedt een waardevol inzicht in het politieke proces op Europees niveau.

Een bezoek om nooit te vergeten

Een bezoek aan het Europees Parlement zal je bewust maken van de belangrijke rol die de EU speelt in onze levens en zal je hopelijk inspireren om meer betrokken te raken bij de Europese democratie. Het Parlamentarium is het ideale vertrekpunt voor iedereen die meer wil weten over de Europese Unie en de invloed ervan op ons dagelijks leven.


Komentar